Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

Referencer

Se også alle anmeldelser på Trustpilot.dk 


Vi valgte cargokid, da vi venter os, og derfor gerne ville have en cykel hvor der var en lift i. Vi synes cargokid var den bedste til prisen i forhold til hvad man fik. Samtidig har vi også brugt den til at købe stort ind og bl.a. taget til Ikea et par gange med den. Vi har ikke nogen bil, så det er fedt at kunne fragte møbler hjem gratid med Cargokid. På billedet har vi handlet ind i Ikea med cyklen.

 

Birgitte og Bjarke.


Ladcyklen fra CargoKid lever BESTEMT op til alle mine forventninger. Jeg valgte hunde-modellen, da frk. Jensen er aldrende og ikke længere kan klare de lange ture. Hun elsker vores mange cykelture; det er ren kvalitetstid - for os alle sammen!

Gitte Overgaard, København


"Billedet er taget her i weekenden hvor en frivillig og ut. (sidder i vognen) har været til et festival på en skole hvor vi havde en bod/stand hvor vi skulle rekruttere kvinder og piger/børn til en kommende strikke-festival i Korsløkken - en helt igennem dejlig cykel, som flittigt vil blive brugt"

 

Bente Kjær Jensen


Vi valgte cargokids grundet pris, kvalitet og plads. Med to børn er det fedt at have 4 pladser når legekamerater skal med hjem eller kusiner og fætre. Vores alternativ til bil nr.2. Anbefalet af familien.

 

Miriam Lund Sørensen, Gilleleje


"Hej med jer. Tak for handlen af min nye ladcykel. Den lever bestemt op til mine forventninger. “

 

Mvh. Hex Fanøe


Vi var nemlig på tur i går, og der så vi en flot grøn traktor. Da vi nærmere os den siger den store af pigerne, "Vores cykel er meget bedre!!!!”

 

Mvh. Stine Tang Hansen

Privat dagplejer


“Dette billede beskriver hvor glade vi er for vores CargoKid ladcykel”

 

Mvh. Signe


Hermed et billede af vores ladcykel som vi lige har samlet idag. Og hvor er den fantastisk. Vi har valgt at købe ladcykel fordi jeg arbejder som dagplejere og gerne vil kunne komme lidt rundt til forskellige aktiviteter i hverdagene. I fritiden/privat skal den bruges af familien til hyggetur. 

 

Mvh Christina og familie 


Fantastisk cykel...

Der er god plads til vores 3 børn på 5 mdr, 3 og 4 år. Vi har monteret en autostol til den lille så han også sidder godt og sikkert. Vi har valgt den med el motor og det virker så godt. Vi valgte cargokid da de var meget hurtige til at besvare vores spørgsmål og vi fik en rigtig god vejledning og prøvetur ved jeres butik i Rødekro.

 

Mvh. Thea Slot


Vi har købt vores el ladcykel hos Cargokid, da vi kunne prøvekøre cyklen inden køb. Ligeledes var prisen meget konkurrencedygtig, hvor der fulgte diverse i ekstraudstyr med. Super god service!

Ungerne elsker turene i den nye ladcykel :)

 

Mvh. Jesper og Lisbeth Keller


Vi havde brug for en ladcykel til transport af vores datter (og kommende søn), og da Aarhus er en "bakket" by at bevæge sig rundt i, besluttede vi hurtigt, at det skulle være en el-ladcykel.

Valget faldt på en cykel fra CargoKid, da kvaliteten og udstyrs-pakken er i top - og prisen endnu bedre! Vi er mere end tilfredse med både cyklen og Cargokid, og selvom el måske er en form for doping, så er det en fornøjelse at transportere   familien rundt. 

 

Med venlige hilsener

Niels Papsø-Stevns


”Jeg skriver denne mail for min mor, som har købt en ladcykel af jer.

Skulle også sige fra hende, at hun er rigtig glad for den. For nu kan hun også cykle med sit barnebarn, selvom hun har dårlig hofte. Så her er den meget til gavn. ”

Mvh. Mia Fast


”Sender jer hermed at foto af vores nye cykel som er ankommet til solskinsøen Bornholm og som har vagt stor begejstring i hele børneflokken, jeg kunne desværre ikke selv være med på fotoet, da jeg er fotografen ;) På fotoet ses Simon 12½ år, Isabella 10½ år, Madicken 4 år og Riona på 17 mdr.”


Alberte på vej i skole. Hun kalder den bonusfars cykeltaxa :-) 

 

Vi havde brug for en løsning da vi ikke har bil. Vi valgte en CargoKid ladcykel da det her er muligt for os at se vores børn og tale med dem mens vi cykler.. Særligt faldt vi for muligheden i at vi kunne have både liften med vores 2mdr gl baby, vores 5årige, deres tasker og indkøbsposer med i ladvognen. Vi valgte at handle hos cargokid da der var god service og kvalitet for rimelige penge. Og som det fremgår af vores anmeldelse på facebook, billedet uploadet på facebook, samt ovenstående billede er vi meget tilfredse med købet.

 

Mvh. Susanne


”Jeg og mine små dagplejebørn er rigtig glade for cyklen, den er nem at komme rundt på, børnene får set en masse spændende ting ude i naturen, vi kommer nu hurtigere ned til vores smukke Starup hede/haderslev fjord. ”

 

Mvh dagplejer

Conny Rasmussen


Vi valgte en CargoKid El - ladcykel (med eget dessign). Vi valgte handle hos CargoKid, da de ydede helt igennem fantastisk kundeservice, i forbindelse med spørgsmål der dukkede op inden vi valgte hvilke model vi måtte eje ????

Mvh. Belinda Flohr


“Markedsføring af Gifflar”

Så kom der kanelgifflar på vejen. :-) Vi skulle bruge 2 stk. Cargokid Shopcykel til vores markedsføring materiale.

Mvh. Gifflar  


“Nystartet selvstændig"

Som nystartet selvstændig skal jeg være opmærksom på udgifterne. Jeg valgte CargoKid som min leverandør af min ladcykelshop da de havde den bedste løsning. Den blev rigtig flot og er glad for at jeg valgte rigtigt. Nu skal vi endelig til at sælge smørrebrød til de sultne gæster i indre København med min mobile

smørrebrødsladcykel :-)

Mvh. Lærke 


"Dejlig måde at komme ud i naturen"
Vi er utrolig glade for den, det er en dejlig måde at komme ud i naturen med børnene..


"Pitstop"
Pitstop i solskinsvejr på vej til fødselsdag.
Mvh. Stine Harder


"Tak for den super gode service"

Bedste investering nogen sinde !! Vores dagpleje ligger 3 km væk og
vi bruger ladcyklen hver dag.
Mvh. Camilla Boesen


"Tak for vores nye ladcykel"

Nu er der plads til hele familien. Mig, kæreste og vores hunde.

Mvh. Louise Dybeck 


"Vi er meget tilfredse"

Vi købte en ladcykel hos Cargokid da vi syntes at det var der man kunne få mest for pengene.
Det er en dejlig stor og rummelig ladcykel med plads til hele familien. 
Vi er meget tilfredse med købet.
Mvh. Jonas Iversen


"Best value-for-money"

Vi valgte Cargokid pga. "Best value-for-money" Den har alt det nødvendige udstyr og er nem at køre på og så har den det der "Lækkerheds faktor" som Man først forstår når man får en prøvetur på den.
Mvh. Mathilde Jacobsen.