Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

PRO PLUS Curve Master

22.995,00  DKK

Pro Plus Curve Master leveres med hele 2 stk. 9 AH batterier og den er monteret med en stabilisator som gør den manævredygtigt selv med 4 børn i kassen. Cyklen er til dig som vil have en el-ladcykel som drejer stabilt og har en masse udstyr. 

 

Læs mere om produktet
 • Bremsesystem

  Hydrauliske skivebremser

 • Samlet

  100% samlet og køreklar

 • Max hastighed

  25 km/t ved højeste farttrin

 • 25 - 30 km

  På et opladt standard batteri

Pro Plus Curve Master leveres med et stærkt 13 AH batteri og den er monteret med en stabilisator som gør den manævredygtigt selv med 4 børn i kassen. Cyklen er til dig som vil have en el-ladcykel som drejer stabilt og har en masse udstyr. 

Cyklen leveres med hydraulisk bremsesæt på alle 3 hjul som kræver minimal vedlighold. Den monteret stabilisator som sidder under kassen er med til at stabilisere kassen når du drejer, sådan at du ikke kan overstyre. Under bænkene er der aflåselig opbevaringsrum som er god til opbevaring af cykelhjelme, jakker, kædelås etc. Ydermere er det et slim design på kassen og farven er matsort.

Udstyrspakken indeholder følgende: Kaleche - fastmonteret forsikringsgodkendt lås - standard hynder - 13 AH batterier - boxcover - måtte til bundplade - lygter - sikkerhedsgodkendte 3-punkts seler - punkterhæmmende dæk - opstigningsramper til børn - tyverisikret batterikasse - stødabsorberende kantliste på kassen - quickrelease - aluminiums bagagebærer - deluxe hyndesæt - pressening - sidespejl samt punkterhæmmende indlæg.

Specifikationer
Stel & FarveHigh Ten Steel - matsort
KassemålL93 x B60 x H60
Total målB87 x L200
Vægt45
Gear7 udvendige shimano
ParkeringsbremseJa
Garanti 2 årJa
Stelgaranti 10 årJa
Motor 250WDAPU baghjulsmotor
BremsesystemHydraulisk på alle hjul
LåsFastmonteret
Forlygter/BaglygterJa
Sikkerhedsgodkendte 3-punktsselerJa
BagagebærerJa
Kasse4 Børn
Lasteevne Cykel120 Kg. + chauffør
Topfart25 Km/t
Batteri13 AH Lithium
DisplayDAPU
Punkterhæmmende dækJa
Forhjul str.24"
Baghjul str. 26"
CE-mærkeJa
Elektronisk Gå-funktionJa
100% samletJa