Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

  

 

En ladcykel uden ekstra udgifter.

  

Vi tilbyder dig flere forskellige ladcykeler med hver deres udstyrspakke. De fleste af dem, har alt hvad du behøver med i prisen.

Vores store udstyrs-/ og servicepakke er med til at gøre det nemt og enkelt for dig.

 

Her er et udpluk af de vigtigste ting som udstyrs-/ og servicepakken indeholder. Den fulde udstyrspakke og specifikationsliste finder du under de enkelte cykler.

  


 

  

farve_gra?.png  
Vælg din egen farve

Vi tilbyder 20 forskellige look til din cykel. Klik på farven og se cyklen forvandle sig med din ønskede farve eller motiv. Farven beskytter kassen mod bla. Stenslag, sne og salt.

  


dæk_gra?.png  
Punkter hæmmende dæk

  

Vi leverer kevlar dæk på alle tre hjul så det mindsker risikoen for punktering. Der er ikke noget så irriterende som en punktering mens man er på tur.


 
la?s_gra?.png  
Forsikringsgodkendt lås samt en kædelås

  

Vi leverer en fastmonteret forsikringsgodkendt lås samt en integreret kædelås. Så cyklen er fuld dækket hos dit forsikringsselskab i tilfælde af tyveri.

  

Det er vigtig at man får den rigtige lås som passer til cyklen og en kædelås der kan låse cyklen fast til en lygtepæl eller lign. Du får låsebevis og nøglenummer med som skal fremvises til dit forsikringsselskab i tilfældet af tyveri.


 
samlet_gra?.png  
100% samlet og klar til at køre på

  

Leveres 100% samlet af vores montører så det eneste du skal gøre er at sætte dig op på cyklen og komme af sted med dine børn. Det er derfor vi kan give 2 års garanti da vi ved at cyklen er samlet korrekt og at det er os det bærer ansvaret for samlingen.

 
 
fragt_gra?.png  
Afhent på vores lager eller lad os komme til dig

  

Du kan selv afhente din ladcykel på vores lager eller lade vores fragtmand komme og leverer ladcyklen på din adresse mod et mindre gebyr. 

Så behøver du ikke selv tænke på at skulle sørge for transport.

 

 

 
service_gra?.png  
Gratis vedligeholdelses service

Det er vigtigt at din ladcykel ved 50-100 km. Kommer til det første service for at få efterspændt eger, justeret gear og bremser mm. Husk at modtage et stempel i din servicebog ved din cykelsmed for at vores udvidet garanti skal kunne dække i fremtiden. Første service er gratis hvis det foregår på vores eget værksted i Hjallerup.

  

  


garanti_gra?.png  
2 års garanti

  

Vi giver to års garanti på alle vores ladcykler som er meget unikt i denne branche da de fleste kun giver 2 års reklamationsret. Vores garanti omfatter ikke slidtagedele eller bevægelige dele og giver 3 mdr. garanti på batteriet hvis du har en El-Ladcykel.

  

"Garanti" og "reklamationsret" bliver ofte blandet sammen. Men begreberne dækker ikke over det samme og bør ikke forveksles.

  

En garanti er noget ekstra, som sælgeren, importøren eller producenten kan vælge at yde på et bestemt produkt, produktgruppe eller alle varer. Den er altså frivillig at tilbyde, og du kan derfor ikke forvente, at der nødvendigvis følger en garanti med den vare, du køber.

Garantien stiller dig væsentligt bedre end købeloven, så den fungerer som et supplement til dine lovbestemte rettigheder. 

  


kaleche.png  
Kaleche og Hynder til bænke

  

Med i prisen får du også den uundværlige kaleche hvor børnene er beskyttet mod regn og blæst. Der er indgang fra siderne og som kan rulles op så der kan komme ventilation inde i kassen. Yderligere er der hynder til både sæder og ryg så børnene kan sidde blødt og behageligt.


betraek.png  
Vandafvisende betræk

  

Vi leverer et vandafvisende betræk til toppen af kassen som man kan lægge på hvis kalechen ikke er oppe så kassen ikke fyldes med blade og andet snavs.

 

  


bremse_gra?.png  
Skivebremser

  

På begge forhjul er der monteret skivebremsere for bedre og sikre opbremsning.

Skivebremsere kræver minimalt vedligeholdelse og skal ikke skiftes ud på samme måde som bremseklodser skal.

 

  


hynde.png  
Tilvalg af ekstra behagelige hynder til bænkene

  

Du kan tilvælge to tykke deluxe hynder til bænkene i din favorit farve for kun 495,- Kan findes under ”Tilbehør”


udstyr_gra?.png  
Stor udstyrspakke

  

Se den fulde udstyrspakke og specifikationer under den enkelte cykel