Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

Bliv en del af CargoKid

Udfyld formularen herunder og vi kontakter dig hurtigst muligt med mere information om et forhandlersamarbejde.

Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere

Er du interesseret i at blive forhandler af, eller serviceværksted til  CargoKid? I takt med den stigende popularitet og efterspørgsel på el-ladcykler i Danmark, søger vi engagerede og kyndige forhandlere og serviceværksteder til serviceydelser og / eller salg og distribution af vores højkvalitets el-ladcykler. Vi hos CargoKid er dedikerede til at levere el-ladcykler, der ikke blot opfylder, men overgår kundens forventninger. Derfor søger vi forhandlere og serviceværksteder, der deler vores passion for kvalitet og innovation inden for el-ladcykler.


Vi tilbyder

Som autoriseret forhandler og / eller serviceværksted  af CargoKid vil du få adgang til et bredt sortiment af el-ladcykler, reservedele specielværktøjer, samt en masse andet. Vores el-ladcykler er designet til at imødekomme de forskelligartede behov og præferencer hos den moderne cyklist, og sikrer en miljøvenlig, økonomisk og effektiv transportløsning. Vi fokuserer på detaljerne, hvilket betyder, at hver enkelt ladcykel er fremstillet med største omhu og præcision for at sikre den bedste kvalitet og ydeevne.

Som en del af CargoKid-familien vil du modtage grundig træning og support, så du er fuldt udrustet til at servicere, rådgive og vejlede kunderne i deres køb eller servicesag af vores el-ladcykler. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have dybdegående produktkendskab og vi er her for at sikre, at du har alle de nødvendige informationer og værktøjer til at lykkes.